Ben je het zat om ...

  • Negatief over jezelf te denken?
  • Te balen van je lichaam? 
  • Je onzeker te voelen?
  • Je te willen verstoppen?
  • De hele dag met eten bezig te zijn in je hoofd?
  • Het gevoel hebben dat je geen controle hebt over wat je in je mond stopt?
  •  Jezelf niet goed genoeg voelen?
  • Jezelf op de laatste plaats te zetten


Hoe jij over jezelf denkt heeft effect op alles: 

je relaties, je werk, je partner, je kinderen ...

Wil jij je de rest van je leven

hetzelfde voelen 

als nu?

WIL JIJ JE  DE KOMENDE 10, 20, 30, 40 JAAR 


NOG STEEDS ZO VOELEN?

Beantw​​​​oord voor jezelf:


Wil je je niet meer minderwaardig voelen? 

Wil je jezelf niet meer steeds weer saboteren? 


Jij bent de enige die weet hoe je je VOELT en wat dit met je doet.

Jij bent de enige die weet welk effect dit iedere dag heeft op jouw leven.


Neem ZELF de verantwoordelijkheid voor de beslissing of je dit wil veranderen.

Neem de verantwoordelijkheid over jouw leven.Wil je jezelf niet meer in de weg zitten?

Wil je veranderen voelen hoe je je voelt?

Wil je veranderen hoe je denkt over jezelf?
Wil je veranderen hoe jij reageert?


Met Creatrix® verander je razendsnel op een aangename manier,

doeltreffend en duurzaam jouw overtuigingen.

Mét resultaat garantie!


Wat is Creatrix® ?


Creatrix® is een geweldige methode ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International in Australië om vrouwen van hun mentale en emotionele beren op de weg af te helpen. Snel en effectief. Je voelt je weer zelfverzekerd, licht en vol vertrouwen. Door de beren van je weg af te halen kun je eindelijk de stappen zetten die je wil zetten, zonder jezelf steeds te saboteren. 


Maz Schirmer van het Institute of Women over deze unieke methode voor en door vrouwen...

Creatrix® is een zeer krachtig  proces waarbij we met gesloten ogen jouw beperkende overtuigingen vervangen. Het is een zeer geavanceerde visualisatie, waarmee snel, krachtig en effectief overtuigingen als het ware worden geherprogrameerd. Je bent nog steeds dezelfde persoon, met andere, helpende, overtuigingen.


Waarom Creatrix® snel, effectief

en duurzaam is:

Vrouwen zijn anders dan mannen: we kijken anders, we denken anders, we praten anders, we voelen ons anders. Niet alleen mentaal maar ook lichamelijk zitten we anders in elkaar. Daarom werken vele therapieën voor 4 op de 5 vrouwen niet goed genoeg. Creatrix® is ontwikkeld voor en door vrouwen. Omdat we nou eenmaal anders ZIJN dan mannen. In Creatrix® gebruiken we de taal die vrouwen verstaan, de taal die ons onbewuste en bewuste begrijpt. 

De hele wereld kan tegen je zeggen dat je prachtig bent, maar wanneer jij dit niet VOELT, heb je daar helemaal niets aan. Dit GEVOEL kun je niet op een rationeel niveau veranderen, dat zit op een veel dieper niveau. Creatrix®  brengt hoofd (denken), hart (voelen) en intuïtie (innerlijk weten)  weer op een lijn, daarom werkt het zo snel en effectief. 

Vaak zie dezelfde patronen zich steeds weer herhalen in families: generatie op generatie wordt het doorgegeven. Onze genen slaan ervaringen op: als een vrouw tijdens haar zwangerschap een trauma oploopt, kan dit haar ongeboren kind beïnvloeden. Zo kun je last hebben van bepaalde emoties en overtuigingen, zonder dat je precies weet waar ze vandaan komen. Met Creatrix® doorbreken we deze herhalende patronen. 

In veel therapieën is het nodig om terug te gaan naar eerdere trauma's en deze te herbeleven. Hiermee veranker je opnieuw de ervaring in jouw systeem. Met Creatrix® hoef je niet opnieuw terug naar nare ervaringen, je hoeft niet weer opnieuw het verhaal op te rakelen en te delen. We denken vaak dat we moeten lijden om het op te lossen, dat het lang duurt en zwaar is, maar met Creatrix® is dat niet zo. Creatrix® is juist een hele veilige en aangename manier om snel en diepgaande veranderingen aan te brengen. 

Daar waar een beperkende overtuiging weggehaald wordt, zal er iets voor in de plaats terug moeten komen. Dat is wat we met Creatrix® doen: we vervangen oude overtuigingen waar jij last van hebt, en vervangen deze door overtuigingen die vanuit jou komen, vanuit een diep innerlijke weten. 

Welke wijsheden, nieuwe overtuigingen jij nodig hebt, is voor iedereen anders. Daarom laten we deze ook vanuit jou komen, vanuit je binnenste. Ik ga jou niet vertellen wat je nodig hebt, deze wijsheid zit al IN jou, met Creatrix® kun je daarbij, waardoor het ook direct verankerd is in je systeem.  


We willen wel veranderen, maar niet veranderd worden


Je onbewuste houdt niet van veranderingen: het meest veilige is dat alles blijft zoals het is, dat is hoe ons brein werkt. Creatrix® zal je leven niet veranderen, maar TRANSFORMEREN: je kijkt naar iets, maar je ziet iets anders. De wereld verandert niet, jij wordt niet een totaal ander persoon, maar je ERVARINGEN veranderen en daarmee hoe jij reageert: je wordt meer jezelf! Wanneer je je ontdoet van overtuigingen die niet van jou zijn of die je ergens onderweg geleerd hebt, word je meer wie je was. Je hoeft niet meer op zoek naar wie je bent, het zit namelijk al in jou, Creatrix® opent deze eigen-wijsheid in jou. 


 Vrouwen vóór en na Creatrix® 

Wendy voelt zich niet meer winderwaardig.

Nederlandse psycholoog en psychotherapeut delen hun ervaringen.

Monique wordt gehinderd door verdriet en wantrouwen.


Creatrix® werkt geweldig, ik gun het iedere vrouw, het is namelijke het beste cadeau wat je jezelf kunt geven en dat is ook wat steeds het resultaat is bij cliënten. Toch is Creatrix® niet geschikt voor iedereen. Wil jij weten of Creatrix® ook wat voor jou zou kunnen zijn? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter.


Ja, ik wil hier heel graag meer over weten!


Veel gestelde vragen en opmerkingen 


Dit klinkt te mooi om waar te zijn niet waar? Kan dit wel echt? 

Jij weet net zo goed als ik dat negatieve ervaringen zich snel verspreiden, helemaal via internet. Maar ze zijn er niet en dat is niet voor niets, dat is omdat er alleen maar tevreden klanten zijn. We hebben niet voor niets resultaat garantie, wie biedt dat tegenwoordig nog?! Ik heb zelf ook alles afgezocht naar negatieve ervaringen, ze zijn er gewoon niet!


Maar hoe werkt het dan?!

Weet jij van de chirurg welke materialen hij gebruikt? Of van de tandarts? Hoe zij precies jouw verder helpen? Nee, dat hoeft ook helemaal niet, het gaat namelijk om het resultaat, niet wat de specialist doet om je dat te geven. Je hebt het vertrouwen nodig dat je het resultaat zult bereiken, daar gaat het om. 


Hoeveel sessies hebben we nodig? 

Dat is per persoon verschillend. Voor Creatrix® zijn 4 sessies meestal voldoende, maar als er meer sessie nodig zijn dan doen we dat, totdat we klaar zijn.


Wordt het vergoed?

Nee. Het is essentieel dat jij volledig toegewijd bent aan het resultaat, Creatrix® werkt als jij je voor de volle 100% inzet. Dit verandert wanneer de betaling via de zorgverzekeraar verloopt. 


Waar zijn de sessies?

De sessies zijn online, via het software programma Zoom, maar je mag ook naar mijn praktijk in Cuijk komen, je bent van harte welkom. Dus wat jou het beste uitkomt, het een werkt niet beter dan het ander.​


Wat zijn de kosten?

Natuurlijk wil je weten wat het kost, misschien is dat zelfs wel een van de eerste dingen waar je naar keek om te bepalen of dit wat voor jou kon zijn, dat is namelijk wat de meeste vrouwen doen ;D.  Het belangrijkste is om te bepalen of dit inderdaad is waar jij naar op zoek bent. Creatrix® is maatwerk, jij krijgt wat jij nodig hebt, we gaan voor JOUW resultaat! In een persoonlijk gesprek bespreken we de kosten en bekijken we of Creatrix® is wat jij nodig hebt. Het is maatwerk en daarom gaat dit in overleg. Neem  contact met me op om dit verder te bespreken en te horen wat de mogelijkheden zijn.Ja, ik wil hier heel graag meer over weten!