__CONFIG_group_edit__{"jvqkgh3j":{"name":"All Menu Item(s)","singular":"-- Menu Item %s"}}__CONFIG_group_edit__

Ben je het zat om ...

  • Negatief over jezelf te denken?
  •  Te schrikken van je eigen spiegelbeeld?
  • Te balen van je lichaam? 
  • Je onzeker te voelen?
  • Je te willen verstoppen?
  • De hele dag met eten bezig te zijn in je hoofd?
  • Het gevoel hebben dat je geen controle hebt over wat je in je mond stopt?
  •  Jezelf niet goed genoeg voelen?
  • Jezelf op de laatste plaats zetten


Hoe jij over jezelf denkt heeft effect op alles: 

je relaties, je werk, je partner, je kinderen ...

Wil jij je voor de komende 10, 20, 40 40 jaar 

hetzelfde als wat je nu hebt? 

WIL JIJ JE  DE KOMENDE 10, 20, 30, 40 JAAR 


NOG STEEDS ZO VOELEN?

Beantw​​​​oord voor jezelf:


Wil je je niet meer minderwaardig voelen? 

Wil je jezelf niet meer onbewust steeds weer saboteren? 


Jij bent de enige die weet hoe je je VOELT en wat dit met je doet.

Jij bent de enige die weet welk effect het heeft op je leven.


Neem ZELF de verantwoordelijkheid voor de beslissing of je dit wil veranderen, 

neem zelf de verantwoordelijkheid over jouw leven.Wil je jezelf niet meer in de weg zitten?

Wil je veranderen voelen hoe je je  voelt?

Wil je veranderen hoe je denkt over jezelf?
Wil je veranderen hoe jij  reageert?


Met Creatrix® verander je razendsnel op een prettige manier,

doeltreffend en duurzaam jouw overtuigingen.

Mét resultaat garantie!


Wat is Creatrix® ?


Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International in Australië en is een geweldige methode om vrouwen van hum mentale en emotionele beren op de weg af te helpen. Zo kunnen vrouwen zich weer zelfverzekerd voelen  en de stappen zetten die ze graag willen zetten, zonder zichzelf daarbij in de weg te zitten en zichzelf te saboteren. 


Maz Schirmer van het Institute of Women over deze unieke methode voor en door vrouwen...

Creatrix® is een zeer krachtig  proces waarbij met gesloten ogen we jouw beperkende overtuigingen  vervangen. Het is een zeer geavanceerde visualisatie, waarmee snel, krachtig en effectief overtuigingen als het ware worden geherprogrameerd. Je bent nog steeds dezelfde persoon, met andere, helpende, overtuigingen.


Waarom Creatrix® snel, effectief

en duurzaam is:

Vrouwen zijn anders dan mannen: we kijken anders, we denken anders, we praten anders, we voelen ons anders. Niet alleen mentaal maar ook lichamelijk zitten we anders in elkaar. Daarom werken vele therapieën voor 4 op de 5 vrouwen niet goed genoeg. Creatrix® is ontwikkeld voor en door vrouwen. Omdat we nou eenmaal anders ZIJN dan mannen. In Creatrix® gebruiken we de taal die vrouwen verstaan, de taal die ons onbewuste en bewuste begrijpt. 

De hele wereld kan tegen je zeggen dat je prachtig bent, wanneer jij dit niet VOELT, heb je daar helemaal niets aan. Dit GEVOEL kun je niet op een rationeel niveau veranderen, dat zit op een veel dieper niveau. Creatrix®  brengt hoofd (denken), hart (voelen) en intuïtie (innerlijk weten)  weer op een lijn, daarom werkt het snel en effectief. 

Vaak zie dezelfde patronen zich steeds herhalen in families: generatie op generatie wordt het doorgegeven. Onze genen slaan ervaringen op: als een vrouw tijdens haar zwangerschap een trauma oploopt, kan dit haar ongeboren kind beïnvloeden. Zo kun je last hebben van bepaalde emoties en overtuigingen, zonder dat je precies weet waar het vandaan komt.  Deze epigenetica speelt een belangrijke rol in Creatrix®. 

In veel therapieën is het nodig om terug te gaan naar eerdere trauma's en deze opnieuw te beleven. Hiermee veranker je opnieuw de ervaring in jouw systeem. Met  hoef je niet opnieuw terug naar nare ervaringen, je hoeft niet weer opnieuw het verhaal op te rakelen en te delen. We denken vaak dat we moeten lijden om het op te lossen,  met Creatrix® hoeft dat niet.  Het is daarmee een hele veilige en aangename methode om snel en diepgaande veranderingen aan te brengen. 

Daar waar een beperkende overtuiging weggehaald wordt, zal er iets voor in de plaats terug moeten komen. Dat is wat me met Creatrix® doen: we vervangen oude overtuigingen waar jij last van hebt, en vervangen deze door overtuigingen die vanuit jou komen, vanuit een diep innerlijke weten. 

Welke wijsheden, nieuwe overtuigingen jij nodig hebt, is voor iedereen anders. Daarom laten we deze ook vanuit jou komen, vanuit je binnenste. Ik ga jou niet vertellen wat je nodig hebt, deze wijsheid zit al IN jou, met Creatrix® kun je daarbij, waardoor het ook direct veranderd zit in je systeem.  


We willen wel veranderen, maar niet veranderd worden


Je onbewuste houdt niet van veranderingen: het meest veilige is dat alles blijft zoals het is, dat is hoe het werkt. Creatrix® zal je leven niet veranderen, maar TRANSFORMEREN: je kijkt naar iets, maar je ziet iets anders. De wereld verandert niet, jij wordt niet een totaal ander persoon, maar je ERVARINGEN veranderen en hoe jij reageert: je wordt meer jezelf! Wanneer je je ontdoet van overtuigingen die niet van jou zijn of die je ergens onderweg geleerd hebt, word je meer wie je was. Je hoeft niet meer op zoek naar wie je bent, het zit namelijk al in jou, Creatrix® opent deze eigen-wijsheid in jou. 


 Vrouwen vóór en na Creatrix® 

Wendy voelt zich niet meer winderwaardig.

Nederlandse psycholoog en psychotherapeut delen hun ervaringen.

Monique wordt gehinderd door verdriet en wantrouwen.


Dit kan ik voor je doen:   

Stop de cyclus

 Wordt een normale eter


Je leert om weer op een normale manier met eten om te laten gaan: neem afscheid van je eetbuien en krijg rust in je hoofd rondom eten. Leer te stoppen met eten wanneer je wil.  

Verlos jezelf van het schuldgevoel na het eten leer hoe je andere voedingskeuzes kan  (en wil!) maken. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wíl!

De cursus duurt 12 weken, je ontvangt wekelijks een video, die je bekijkt wanneer het jou uitkomt. Wekelijks een half uur online coaching op maat. 


Creatrix®

tranfsformeer jouw overtuigingen


Negatieve gedachten over jezelf hebben een grote impact op je leven hebben. Met Creatrix® gaan we dit voorgoed transformeren. Met resultaat garantie:we stoppen pas als het klaar is. Dat betekent in de praktijk zo'n vier sessie van zo'n 1,5 uur.

Ik laat je  pas gaan als  we jouw overtuigingen,  

over jezelf, de wereld, over anderen, die jou belemmeren vervangen zijn door een helpende overtuigingen.

Stop de cyclus & Creatrix®

 'NORMAAL' MET ETEN & JEZELF OMGAAN

De meest krachtige combinatie: we gaan eerst aan de slag met Creatrix®Daarna starten we de cursus. Een normale eter worden brengt je heel veel rust, maar je kunt je daarna nog steeds van binnen over jezelf hetzelfde voelen: onzeker, wie zit er op mij te wachten, te dik, minderwaardig, te lelijk, te veel...


Met Creatrix® pakken we de oorzaak van de cyclus van lijnen & eetbuien aan, namelijk jezelf niet goed genoeg vinden.


Ja, ik wil hier heel graag meer over weten!


Veel gestelde vragen en opmerkingen 


Dit klinkt te mooi om waar te zijn niet waar? Kan dit wel echt? 

Jij weet net zo goed als ik dat negatieve ervaringen zich snel verspreiden, helemaal via internet. Maar ze zijn er niet en dat is niet voor niets, dat is omdat er alleen maar tevreden klanten zijn. We hebben niet voor niets resultaat garantie, wie biedt dat tegenwoordig nog?! Ik heb zelf ook alles afgezocht naar negatieve ervaringen, ze zijn er gewoon niet!


Maar hoe werkt het dan?!

Weet jij van de chirurg welke materialen hij gebruikt? Of van de tandarts? Hoe zij precies jouw verder helpen? Nee, dat hoeft ook helemaal niet, het gaat namelijk om het resultaat, niet wat de specialist doet om je dat te geven. Je hebt het vertrouwen nodig dat je het resultaat zult bereiken, daar gaat het om. 


Hoeveel sessies hebben we nodig? 

Dat is per persoon verschillend. Voor Creatrix® zijn 4 sessies meestal voldoende, maar als er meer sessie nodig zijn dan doen we dat, totdat we klaar zijn.


Wordt het vergoed?

Nee. Het is essentieel dat jij volledig toegewijd bent aan het resultaat, Creatrix® werkt als jij je voor de volle 100% inzet. Dit verandert wanneer de betaling via de zorgverzekeraar verloopt. 


Waar zijn de sessies?

De sessies zijn online, via het software programma Zoom, maar je mag ook naar mijn praktijk in Cuijk komen, je bent van harte welkom. Dus wat jou het beste uitkomt, het een werkt niet beter dan het ander.​


Wat zijn de kosten?

Natuurlijk wil je weten wat het kost, misschien is dat zelfs wel een van de eerste dingen waar je naar keek om te bepalen of dit wat voor jou kon zijn, dat is namelijk wat de meeste vrouwen doen ;D.  Het belangrijkste is om te bepalen of dit inderdaad is waar jij naar op zoek bent. Creatrix® is maatwerk, jij krijgt wat jij nodig hebt, we gaan voor JOUW resultaat! In een persoonlijk gesprek bespreken we de kosten, maar bekijken we of Creatrix® is wat jij nodig hebt, dit is maatwerk en gaat daarom  in overleg. Neem  contact met me op om dit verder te bespreken en te horen wat de mogelijkheden zijn.Ja, ik wil hier heel graag meer over weten!