Gratis Stop de cyclus -sessie

Het heeft mij zo'n 30 jaar gekost om uit de cyclus van lijnen & eetbuien te komen. Jaren van frustratie, omdat ik het niet begreep, er geen grip op leek te krijgen en niet blij was met mijn lichaam. Ik wil dolgraag andere vrouwen helpen om óók uit deze cyclus te komen!


Daarom bied ik je eenmalig een gratis sessie aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. De afspraak vindt online plaats, dus gewoon via je smartphone, tablet, computer of laptop. Lukt altijd, ook als je niet zo technisch bent 😉.


In deze online afspraak leg ik je uit waarom het je tot nu toe niet gelukt is om blijvend af te vallen, ik geef je minstens 2 tips waarmee je direct aan de slag kunt.


Let op: deze afspraak is gratis, maar daarmee niet minder waardevol. Er bestaat geen gemakkelijke, snelle manier om af te vallen, daar geloof ik niet in en dat is ook niet waar ik je mee zal helpen. 

Wil jij niet meer verder op de weg die je al die jaren al hebt afgelegd? Wil jij niet weer een nieuw dieet, maar een blijvende verandering?  Maak dan een afspraak in mijn agenda!