Stop de cyclus van lijnen & eetbuien

Jarenlang dacht ik dat ik een emotie-eter was én dat ik verslaafd aan suiker was. Ik dacht dat ik niet sterk genoeg was, dat ik te weinig discipline en wilskracht had om mijn voornemens vol te houden. Iedere dag dacht ik: vandaag ga ik niet snoepen, vandaag houd ik me aan wat ik wel wil eten.

Wat heeft het me veel tijd, energie en geld gekost om niet meer de hele dag met eten bezig te zijn. Om eindelijk 'normaal' te kunnen eten, zonder eindeloos veel oordelen over wat ik at. 

Jaren heeft het me gekost voordat ik me realiseerde dat weer een nieuw dieet of een andere eetstijl mij niet mijn ideale gewicht ging opleveren. Ik besloot het roer om te gooien en een andere weg in te slaan. Nu ben ik eindelijk verlost van mijn  eetbuien. Ik eet weer normaal, ben niet meer de hele dag in mijn hoofd bezig met eten. Het is gelukt om uit de cyclus te komen van lijnen en eetbuien. 

Wil jij dit ook?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail. Je ontvangt dan direct mijn gratis ebook waarin ik je uitleg hoe jij ook uit de cyclus van lijnen & eetbuien kunt komen.

Zou dat niet heerlijk zijn?! 

voorkant ebook