Doorbraak traject -

Ben je het zat om:

  • Negatief over jezelf te denken?
  • Te balen van je lichaam? 
  • Je onzeker te voelen?
  • Je te willen verstoppen?
  • De hele dag met eten bezig te zijn in je hoofd?
  • Het gevoel hebben dat je geen controle hebt over wat je in je mond stopt?
  •  Jezelf niet goed genoeg voelen?
  • Jezelf op de laatste plaats te zetten?


Hoe jij over jezelf denkt heeft effect op alles: 

je relaties, je werk, je partner, je kinderen ...

Wil jij je de rest van je leven

hetzelfde voelen 

als nu?Deze vragen kun jij alleen beantwoorden


Wil jij je niet meer minderwaardig voelen? 

Wil je jezelf niet steeds  saboteren? 

Wil jij je goed voelen over jezelf?

Wil je niet bang zijn om te falen?
Wil je het gevoel hebben dat je er toe doet?


Jij bent de enige die weet hoe jij je al jaren diep van binnen voelt. 

En jij bent de enige die weet welk effect dit heeft, ieder dag opnieuw.

Je kunt je anders voelen.

Je kunt anders denken.

Je kunt anders reageren.In het Doorbraak-traject maken we gebruik van een super effectieve tool: Creatrix®, ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International in Australië om vrouwen van hun mentale en emotionele beren op de weg af te helpen. Snel en effectief. Je voelt je weer zelfverzekerd, licht en vol vertrouwen. Door de beren van je weg af te halen kun je eindelijk de stappen zetten die je wil zetten, zonder jezelf steeds te saboteren. 

Maz Schirmer van het Institute of Women over deze unieke methode voor en door vrouwen.

Creatrix® is een zeer krachtig  proces waarbij we met gesloten ogen jouw beperkende overtuigingen vervangen. Het is een zeer geavanceerde visualisatie, waarmee snel, krachtig en effectief overtuigingen als het ware worden geherprogrameerd. Je bent nog steeds dezelfde persoon, met andere, helpende, overtuigingen.


Waarom het Doorbraak-traject

snel, effectief en duurzaam is

Vrouwen zijn anders dan mannen: we kijken anders, we denken anders, we praten anders, we voelen ons anders. Niet alleen mentaal maar ook lichamelijk zitten we anders in elkaar. Daarom werken vele therapieën voor 4 op de 5 vrouwen niet goed genoeg. Creatrix® is ontwikkeld voor en door vrouwen. Omdat we nou eenmaal anders ZIJN dan mannen. In Creatrix® gebruiken we de taal die vrouwen verstaan, de taal die ons onbewuste en bewuste begrijpt. 

De hele wereld kan tegen je zeggen dat je prachtig bent, maar wanneer jij dit niet VOELT, heb je daar helemaal niets aan. Dit GEVOEL kun je niet op een rationeel niveau veranderen, dat zit op een veel dieper niveau. Creatrix®  brengt hoofd (denken), hart (voelen) en intuïtie (innerlijk weten)  weer op een lijn, daarom werkt het zo snel en effectief. 

Vaak zie dezelfde patronen zich steeds weer herhalen in families: generatie op generatie wordt het doorgegeven. Onze genen slaan ervaringen op: als een vrouw tijdens haar zwangerschap een trauma oploopt, kan dit haar ongeboren kind beïnvloeden. Zo kun je last hebben van bepaalde emoties en overtuigingen, zonder dat je precies weet waar ze vandaan komen. Met Creatrix® doorbreken we deze herhalende patronen. 

In veel therapieën is het nodig om terug te gaan naar eerdere trauma's en deze te herbeleven. Hiermee veranker je opnieuw de ervaring in jouw systeem. Met Creatrix® hoef je niet opnieuw terug naar nare ervaringen, je hoeft niet weer opnieuw het verhaal op te rakelen en te delen. We denken vaak dat we moeten lijden om het op te lossen, dat het lang duurt en zwaar is, maar met Creatrix® is dat niet zo. Creatrix® is juist een hele veilige en aangename manier om snel en diepgaande veranderingen aan te brengen. 

Daar waar een beperkende overtuiging weggehaald wordt, zal er iets voor in de plaats terug moeten komen. Dat is wat we met Creatrix® doen: we vervangen oude overtuigingen waar jij last van hebt, en vervangen deze door overtuigingen die vanuit jou komen, vanuit een diep innerlijke weten. 

Welke wijsheden, nieuwe overtuigingen jij nodig hebt, is voor iedereen anders. Daarom laten we deze ook vanuit jou komen, vanuit je binnenste. Ik ga jou niet vertellen wat je nodig hebt, deze wijsheid zit al IN jou, met Creatrix® kun je daarbij, waardoor het ook direct verankerd is in je systeem.  


We willen wel veranderen, maar niet veranderd worden


Je onbewuste houdt niet van veranderingen:

het meest veilige is dat alles blijft zoals het is, dat is hoe ons brein werkt. 

Creatrix® zal je leven niet veranderen, maar TRANSFORMEREN:

je kijkt naar iets, maar je ziet iets anders.

De wereld verandert niet, maar jij verandert: je wordt meer jezelf!


Wanneer je je ontdoet van overtuigingen die niet van jou zijn of die je ergens onderweg geleerd hebt, word je meer wie je was. Je hoeft niet meer op zoek naar wie je bent, het zit namelijk al in jou, dat is wat je ervaart in het Doorbraak-traject: deze eigen-wijsheid in jou. 


 Vrouwen vóór en na Creatrix® 

Wendy voelt zich niet meer winderwaardig.

Nederlandse psycholoog en psychotherapeut delen hun ervaringen.

Monique wordt gehinderd door verdriet en wantrouwen.


Creatrix® werkt geweldig, ik gun het iedere vrouw, het is namelijke het beste cadeau wat je jezelf kunt geven en dat is ook wat steeds het resultaat is bij cliënte: échte Doorbraken.

Wil jij weten of Creatrix® ook wat voor jou zou kunnen zijn? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter.


"Waanzinnig!"

Ik was van te voren een beetje cynisch, ik dacht het resultaat zal wel niet blijvend zijn.

Het voelt nog steeds onwerkelijk, ik voel elke dag de ruimte in mezelf, de ontspanning, vol durven leven, spontaan zijn, de humor kwam terug. Waanzinnig! Het heeft mijn kijk op mijn leven veranderd, ik voel me nu vaak echt gelukkig en zorgeloos. Aukje is puur, betrokken, enthousiast en soms streng, waar ik haar nu heel dankbaar voor ben. Ik raad alle vrouwen die negatief over zichzelf denken en vastzitten in bepaalde patronen om dit te gaan ervaren, want het is écht een verlossing!

Het heeft mijn sociale contacten een boost gegeven, ik hoor nu zo vaak dat ik een fijn mens ben en durf tegen anderen ook te zeggen hoe mooi of lief iemand is. 
Heidi 

"Het heeft mijn leven veranderd"

Ik had al verschillende dingen gedaan om van mijn onzekerheid af te komen, dit traject heeft voor mij echt het verschil gemaakt. Ik moest wel even over een hobbel heen om de beslissing te maken, maar ik had  vertrouwen in Aukje. Van de buitenkant lijk heel zeker, maar diep van binnen was ik heel onzeker, dat is nu volledig weg. 

Ik durf nu beslissingen te nemen die ook goed voor mij zijn, die ik eerder niet durfde te maken. Ik voel me zeker over mezelf en voel dat alles mogelijk is, als ik dat maar wil.

Ik voel me goed over mezelf en dat heeft ontzettend veel voor me veranderd. Ik maak gezondere keuzes en pak steeds vaker 'zomaar' de fiets, waar ik eerder de overtuiging had dat ik niet sportief was. 

Ik sta vol in het leven en heb alle vertrouwen in mezelf en dat wat er ook gebeurt, ik mezelf wel red. Ik voel me licht!!! 


Mieke 


Veel gestelde vragen en opmerkingen 


Dit klinkt te mooi om waar te zijn niet waar? Kan dit wel echt? 

Maar hoe werkt het dan?!

Hoeveel sessies hebben we nodig? 

Wordt het vergoed?

Waar zijn de sessies?

Wat zijn de kosten?

Ja, ik wil hier heel graag meer over weten!